Staal

Bruggen zijn er in vele soorten en maten. BRS richt zich op brugconstructies met een bijzondere vorm, een bijzondere detaillering of met een vernieuwend ontwerp. Wij richten ons zowel op glazen bruggen als stalen bruggen, zowel binnen als buiten. De bruggen kunnen geschikt zijn voor auto's, fietsers en voetgangers of alleen voor voetgangers.

Kenmerkend aan stalen bruggen is dat het materiaal zich het best op trek laat belasten, en dat daardoor de krachtswerking in de brug eenvoudig zichtbaar gemaakt kan worden. Vaak bestaan de bruggen uit een hoofddraagconstructie, waarvan het principe is gerelateerd aan de overspanning, een secundaire draagconstructie, het deck en andere afwerkingen zoals hekwerken.

BRS kan alleen hekken voor bruggen leveren of Artdeck® en Lightdeck® voor brugdekken, maar liever leveren wij de hele brug. BRS Staal kan als hoofdaannemer fungeren, waardoor een optimale voorbereiding en uitvoering van het project gegarandeerd is. Wij hebben de kennis in huis om bruggen te engineren, tekenen, berekenen, leveren, monteren en conserveren.

Voorbeelden van bruggen zijn de brug bij de Arena, waarvoor wij de Staalprijs ontvingen, en bruggen in het interieur van de Raad voor de Kinderbescherming in Den Haag. Maar ook de bruggen over het Havendiep in Lelystad, en de brug in de Oostvaardersbuurt in Almere.

Gerealiseerde projecten
>> 1-6
Brug in de Oostvaardersbuurt Brug in de Oostvaardersbuurt
Almere
Brug jachthaven (in aanbouw) Brug jachthaven (in aanbouw)
Drimmelen
Media Plaza laat zien wat we in huis hebben Media Plaza laat zien wat we in huis hebben
Utrecht
Knalrood! Knalrood!
Lelystad
Parkbruggen bij Wadi's Parkbruggen bij Wadi's
Zutphen
Een brug als een vlinder Een brug als een vlinder
Osdorp (Amsterdam)

HomeBuilding SystemsBuilding SystemsTraffic SystemsDeck SystemsTurn KeyOrganisatie

BRS
zoek
contact
nederlands
english
deutsch
francais
zoek