Staal

Bij vooruitstrevende gebouwen of hoogwaardige ontwerpen spelen de functionaliteit en het ontwerp van trappen en balustraden een belangrijke rol. Vooral op gezichtbepalende plaatsen zoals entrees van kantoorgebouwen, openbare (overheids) gebouwen of in de buitenruimte is ruimte voor 'ruimtelijke kunstwerken'.

Trappen en balustraden van staal en glas zijn uitstekend geschikt om gebogen-, transparante- of expressieve ontwerpen te maken. Staal is in veel verschillende (standaard) profielen te verkrijgen, die zich prima lenen voor buigen, lassen, snijden of andere bewerkingen. Stalen plaatmaterialen zijn in vele perforaties, metaalsoorten en kleuren te verkrijgen. En glas is in een scala aan verschillende kleuren, dikten en soorten te krijgen, wordt op veel verschillende manieren bevestigd, en kan koud worden gebogen.

Glazen trappen, liften, balustraden en wanden, die BRS levert, zijn ook zeer geschikt voor openbare gebouwen of publieke ruimten vanuit het oogpunt van veiligheid. Gebouwen blijven overzichtelijk en transparant, terwijl toch op een elegante manier scheidingswanden of trappen hun functie vervullen.

BRS richt zich vooral op beeldbepalende trappen van staal en glas, waarin eventueel ook andere materialen zoals natuursteen, geperforeerd staal of hout kunnen worden opgenomen. Voor ons is standaard werk maatwerk en maatwerk standaard !

Voorbeelden van trappen en balustraden op onze website zijn het gebouw voor de Meetkundige Dienst in Delft en de Raad voor de Rechtspraak in Den Haag.

Gerealiseerde projecten
>> 1-7 | 8-10
Een ritme van rozetten en groen glas! Een ritme van rozetten en groen glas!
Almere
Rustige representatieve werkplekken aan het Rapenburg Rustige representatieve werkplekken aan het Rapenburg
Leiden
Van glas tot spraakwater Van glas tot spraakwater
Schiedam
Appartementencomplex Eucalyptushof Appartementencomplex Eucalyptushof
Rotterdam
Maatwerk en gietwerk bij Villa Arena Maatwerk en gietwerk bij Villa Arena
Amsterdam
BRS zorgt voor transparantie op het Ministerie van OCenW! BRS zorgt voor transparantie op het Ministerie van OCenW!
Den Haag
Glazen luifel en trap Meetkundige Dienst in Delft Glazen luifel en trap Meetkundige Dienst in Delft
Delft

HomeBuilding SystemsBuilding SystemsTraffic SystemsDeck SystemsTurn KeyOrganisatie

BRS
zoek
contact
nederlands
english
deutsch
francais
zoek