Organisatie

De BRS Groep bestaat uit de onderdelen Staal, Glas, Deck, Verkeer en Engineering. Wij ontwerpen, engineeren, produceren en monteren unieke en innovatieve staal- en glasconstructies. Bij de gerealiseerde werken op deze website kunt u een selectie van bruggen, kunstwerken, luifels, overkappingen, gevels, trappen, Speedgates, Blockers en brugdekken bekijken.

Onze opdrachten zijn heel divers en ons werkterrein beperkt zich daarbij niet tot één vakgebied. Wij zien een uitdaging in eenvoudige balustrades of mooie trappen, maar liever maken wij grensverleggende staal-glas constructies, spannende bruggen of hightech brugdekken. Wij zijn sterk in standaard, maar excelleren in speciale projecten. Daag ons uit, en wij maken schijnbaar onmogelijke constructies in staal en glas mogelijk.

Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, architecten, aannemers en de rijksoverheid, zowel uit de bouw als uit de weg- en waterbouw. Samen met hen ontwikkelen wij de beste oplossingen, waarbij wij het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium bij het project betrokken raken. Want juist dankzij onze uitgebreide kennis en ons oplossingsgericht vermogen kunnen wij de technische oplossingen bedenken die in de realisatiefase goed uitpakken. Daarbij proberen wij de markt altijd een stap voor te zijn en leveren wij kwaliteit voor een scherpe prijs. Denk je aan BRS, dan denk je aan kwaliteit.

De mensen van BRS zijn allemaal professionals die als geen ander thuis zijn in hun eigen vakgebied. Ingewikkelde opdrachten beschouwen wij als een uitdaging. Wij beschikken over deskundige constructeurs, tekenaars, werkvoorbereiders, productie- en montagemedewerkers. Bij onze medewerkers staat teamwork voorop, BRS is een sterk servicegerichte organisatie. De wensen van de klant staan centraal. Uiteraard ondersteunen we onze medewerkers waar mogelijk, bijvoorbeeld met opleidingen en trainingen, zodat we de potentie die we in huis hebben continue vergroten.

Aan de projecten op deze site kunt u zien dat wij een belangrijke partij in de markt zijn en een ruime ervaring hebben. Geen opdracht is voor ons 'een brug te ver', wij zetten graag onze schouders onder een nieuwe uitdaging!

BRS Groep
Tweede Bloksweg 72
2742 KL Waddinxveen

tel  088-027 70 00

info@brs.nl

Kamer van Koophandel
te Rotterdam
BRS: 29030993
HTC: 29010255

Routebeschrijving

HomeBuilding SystemsBuilding SystemsTraffic SystemsDeck SystemsTurn KeyOrganisatie

BRS
zoek
contact
nederlands
english
deutsch
francais
zoek