Deck

Deck is de meest innovatieve tak van BRS. Wij houden ons bezig met het ontwerp, de engineering, de levering en de montage van Lightdeck® en Artdeck®.


Stalen roosters of houten dekken, worden in ons klimaat snel glad. Artdeck® en Lightdeck® blijven echter stroef en zijn daarom veiliger. Naast de bekende eigenschappen van Artdeck® / Lightdeck® , zoals duurzaamheid, stroefheid en weersbestendigheid, bezitten deze producten nog een aantal belangrijke geluidstechnische voor- delen. Hierdoor is dit materiaal ook geschikt voor binnenruimten of projecten opgesloten door hoge bebouwing.


Naast de standaard Artdeck® toepassing heeft BRS in haar programma een nieuwe toepassing ontwikkeld waarbij het regenwater wordt opgevangen en afgevoerd. Artdeck® Drain Controlled. Als er voor een verzamelgoot kan worden gezorgd, kan het regenwater worden opgevangen en afgevoerd.

Op deze website vindt u vele projecten, zoals de brug over de IJssel bij Zutphen, die van Lightdeck® is voorzien, en 5 bruggen in Huizen die van Artdeck® zijn voorzien. Op dit moment worden 6 perrons van de Oosterheemlijn te Zoetermeer voorzien van Lightdeck®. Daar zijn de blindengeleidestrips en de perronbeëindiging opgenomen in het granulaat. Naast Lightdeck® en Artdeck® kan BRS ook de staalconstructie engineren, leveren en monteren.


Direct meer weten?
BRS DECK SYSTEMS B.V.
telefoon (088) 027 70 21

Gerealiseerde projecten
Lightdeck® door heel Nederland Lightdeck® door heel Nederland
Warmond, Alphen aan den Rijn, Woudrichem, Wolvega
Bruggen over het Havendiep Bruggen over het Havendiep
Lelystad
Lightdeck® voor voetveer Vlissingen - Breskens Lightdeck® voor voetveer Vlissingen - Breskens
Vlissingen
Artdeck® op IJburg Artdeck® op IJburg
Amsterdam
Parkbruggen bij Wadi's Parkbruggen bij Wadi's
Zutphen
Alle projecten op kaartAlle projecten op kaart

HomeBuilding SystemsBuilding SystemsTraffic SystemsDeck SystemsTurn KeyOrganisatie

BRS
zoek
contact
nederlands
english
deutsch
francais
zoek