Deck

Deck is de meest innovatieve tak van BRS. Wij houden ons bezig met het ontwerp, de engineering, de levering en de montage van Lightdeck® en Artdeck®.


Stalen roosters of houten dekken, worden in ons klimaat snel glad. Artdeck® en Lightdeck® blijven echter stroef en zijn daarom veiliger. Naast de bekende eigenschappen van Artdeck® / Lightdeck® , zoals duurzaamheid, stroefheid en weersbestendigheid, bezitten deze producten nog een aantal belangrijke geluidstechnische voor- delen. Hierdoor is dit materiaal ook geschikt voor binnenruimten of projecten opgesloten door hoge bebouwing.


Naast de standaard Artdeck® toepassing heeft BRS in haar programma een nieuwe toepassing ontwikkeld waarbij het regenwater wordt opgevangen en afgevoerd. Artdeck® Drain Controlled. Als er voor een verzamelgoot kan worden gezorgd, kan het regenwater worden opgevangen en afgevoerd.

Op deze website vindt u vele projecten, zoals de brug over de IJssel bij Zutphen, die van Lightdeck® is voorzien, en 5 bruggen in Huizen die van Artdeck® zijn voorzien. Op dit moment worden 6 perrons van de Oosterheemlijn te Zoetermeer voorzien van Lightdeck®. Daar zijn de blindengeleidestrips en de perronbeëindiging opgenomen in het granulaat. Naast Lightdeck® en Artdeck® kan BRS ook de staalconstructie engineren, leveren en monteren.


Direct meer weten?
BRS DECK SYSTEMS B.V.
telefoon (088) 027 70 21

Gerealiseerde projecten
Appartementencomplex Eucalyptushof Appartementencomplex Eucalyptushof
Rotterdam
Light Deck boven de Zouthaven Light Deck boven de Zouthaven
Amsterdam
Een 220 meter lang Deck ! Een 220 meter lang Deck !
Zutphen
Bedrijfsentrée Bedrijfsentrée
Almere
Veiligheid in de woonwijk Veiligheid in de woonwijk
Westerhaar
Alle projecten op kaartAlle projecten op kaart

HomeBuilding SystemsBuilding SystemsTraffic SystemsDeck SystemsTurn KeyOrganisatie

BRS
zoek
contact
nederlands
english
deutsch
francais
zoek