Glas

Exposeren op topniveau!

architect
N-Architecten

De constructie van de glazen expositieruimte op het binnenterrein van het Natuurhistorisch museum bestaat uit een constructie van buizen met ellipsvormige doorsnee waaraan de glazen gevels en het glazen dak zijn bevestigd door middel van een onderspannen (dak) of achterspannen (gevel) constructie. In de ophangconstructie van het glas is de verlichting opgenomen evenals de Corten stalen portalen. De vloer is van Natuursteen gemaakt met daarin een vitrine met beloopbaar glas. Het gehele ontwerp straalt een zekere mate van exclusiviteit uit en zal menig bezoeker verrassen door zijn uitstraling.

Meer Bevestigingssystemen

Patiodak in Stadskantoor Enschede
Enschede

Alle / Kaart

Meer Glashouders

Simpel, strak en overzichtelijk!
Spijkenisse

Alle / Kaart

Meer Structurele glasgevels / wanden

Simpel, strak en overzichtelijk!
Spijkenisse

Alle / Kaart

HomeBuilding SystemsBuilding SystemsTraffic SystemsDeck SystemsTurn KeyOrganisatie

BRS
zoek
contact
nederlands
english
deutsch
francais
zoek